| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
küboli

|
Posted: Sun, 10 Jun 2007, 1:11 pm Post subject: tavşan yemeği |
|
|
Merak etmeyin. Malzemelerimiz içinde tavşan yok. tavşanım için bir yemek hazırladım ve çok hoşuna gitti. Belki siz de tavşanınızı sevindirebilirsininz. Arada sırada artık yemek hazırlıyorum tavşanıma. İşte bu yemeğin tarifi;
malzemeler:
bisküvi(herhangi bir krema, çikolata gibi şeyler olmasın.)
ufak bir parça galete
kepek ekmek,
çekirdek
bunların hepsini ufakufak kırıyorsunuz. sonra karıştırıp tavşanamıza sunuyoruz.
afiyet olsun tavşancıklar... _________________ sevgilerle garip |
|
| Back to top |
|
 |
62 Site Admin

|
Posted: Sun, 10 Jun 2007, 2:03 pm Post subject: |
|
|
Tam akşam 5 çayı keyfi gibi olmuş
Azıcık kuru üzüm de eklenebilir bu karışma, bayılıyorlar. |
|
| Back to top |
|
 |
küboli

|
Posted: Mon, 11 Jun 2007, 4:32 pm Post subject: |
|
|
he he. evet biraz öyle oldu. kuru üzümü eklicektim ama dün biraz fazla yediği için fazla yemesin diye eklemedim. _________________ sevgilerle garip |
|
| Back to top |
|
 |
küboli

|
Posted: Mon, 11 Jun 2007, 9:09 pm Post subject: |
|
|
Malzemelerimize kuru üzüm ve badem de eklenmiştir. Peki bu kadar karışık şey yemesinin bir zararı var mı? yani daha çok besin değerleri aynı olmasına dikkat ediyorum; galete, ekmek, bisküvi... _________________ sevgilerle garip |
|
| Back to top |
|
 |
fibo Guest
|
Posted: Tue, 12 Jun 2007, 2:16 am Post subject: |
|
|
Bugün ben de üsenmedim yaptim, bizimkinin evini degistirdik, genislettik.. Yeni ev hediyesi olsun dedim Koydugum gibi silip süpürdü |
|
| Back to top |
|
 |
hökçe Young User

|
Posted: Tue, 12 Jun 2007, 7:37 pm Post subject: |
|
|
bende denedim çok sevdi artık iki günde br yapmayı düşünüyorum saol küboli |
|
| Back to top |
|
 |
tavsanmania

|
Posted: Sun, 17 Jun 2007, 4:42 pm Post subject: |
|
|
| çok sağol küboli tavsan alacagım işime yarayacak |
|
| Back to top |
|
 |
gokhan1095

|
Posted: Wed, 03 Oct 2007, 7:08 pm Post subject: |
|
|
Tavşanım Yemek Seçiyor ı mesela elmayı beğenmezken üzüme bayılıyor..
Last edited by gokhan1095 on Wed, 03 Oct 2007, 7:09 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
anillina

|
Posted: Fri, 05 Oct 2007, 9:32 am Post subject: |
|
|
benim erkek tavşanım her şeye bayılıyor ne versem yiyor hiç olmazsa 1-2 ısırık tadına bakıyor ama dişi öyle değil normallerin dışına çıkmıyor. bi de tavşanlar eti forma bayılıyolar sizde bi deneyin bence benimkeler saldırıyolar çünkü |
|
| Back to top |
|
 |
küboli

|
Posted: Fri, 05 Oct 2007, 6:04 pm Post subject: |
|
|
| Garip'in en çok sevdiği yemek FINDIK. Asla hayır diyemez. |
|
| Back to top |
|
 |
62 Site Admin

|
Posted: Sun, 11 Nov 2007, 6:31 pm Post subject: |
|
|
| Topi de tuzsuz badem çok sever |
|
| Back to top |
|
 |
ecepinar

|
Posted: Mon, 12 Nov 2007, 12:44 pm Post subject: |
|
|
ben de charlotte a yapabilirmiyim acaba,veterinerden dün fırça yedik çok kilolu diye, kalorisi düşükmü bunların |
|
| Back to top |
|
 |
fanatik
|
Posted: Thu, 22 Nov 2007, 8:04 pm Post subject: |
|
|
| merhaba ben yenı uyeyım .bır sey sorcam ama lutfen cevap yazın yardıma ıhtıyacım var benım tavsanım daha 3 ay 3 haftalık ve gazete yıyor bır sey olurmu bıde champıon yemını yemıyo degısık bır tahıllı bı yem verıyorum yardım luyfenn |
|
| Back to top |
|
 |
anillina

|
Posted: Fri, 23 Nov 2007, 6:10 pm Post subject: |
|
|
| gazete yemesine izin verme boyalar zarar verebilir ok? ben hazır yemin yanında buğdayda veriyorum buğdayı çok seviyolar biraz yeşillikte ver sadece kuru şeyler verme |
|
| Back to top |
|
 |
62 Site Admin

|
Posted: Sun, 25 Nov 2007, 11:37 am Post subject: |
|
|
| fanatik wrote: | | merhaba ben yenı uyeyım .bır sey sorcam ama lutfen cevap yazın yardıma ıhtıyacım var benım tavsanım daha 3 ay 3 haftalık ve gazete yıyor bır sey olurmu bıde champıon yemını yemıyo degısık bır tahıllı bı yem verıyorum yardım luyfenn |
Çok kolay bunun çözümü:
- Gazeteyi tuvaletine koyuyorsun herhalde. Gazetenin üzerine kokusuz talaş koy. Talaş petshoplarda satılıyot, ucuz birşey.
- İkinci olarak da, gazete yerine kemirebileceği karton koliler, kağıttan toplar, tuvalet kağıtları rulolarıının içindeki karton silindirler gibi şeyler koy etrafa bol bol.
- Üçüncü olarak da (kolay dedim ama epey şey çıktı ) tuz ihtiyacı olabilir, yine petshoplarda kemirgenler için satılan mineral taşlarından alırsan güzel olur
Suyunu vermeyi de unutma tabii. |
|
| Back to top |
|
 |
fanatik
|
Posted: Tue, 27 Nov 2007, 9:46 am Post subject: |
|
|
bılgılerınız ıcın tesekkur ederım ama burada kı petshoplasrda onlar yokkı ben ankarada oturuyorum cebecıde ulustakı petshaplarda bıle yok bende champıon yemınuı yemıyo dıye thıllardan olusan bı yem aldım . ama yınede gazete yıyo sızın dedıgınız seylerden bulamıyorum benım tavsanım yaklasık 4 aylık bıde ondan yemıyo molabılır champıon yemını |
|
| Back to top |
|
 |
anillina

|
Posted: Tue, 27 Nov 2007, 5:26 pm Post subject: |
|
|
| benimkilerde champion dışındakileri yemiyolar. onunda içinden buğdayını seçiyolar daha çok. senin tavşanın championu sevmiyo demekki hepsinin ayrı ayrı damak tadı var çünkü. tavşanın için tahıllarda olur yanında da marul maydonoz falan verirsin ara sırada elma armut gibi şeyler verirsin yeter. mandalina yaprağınıda deli gibi yiyo benimkiler mesela marketlerden isteyebilirsin mandalina yaprağı |
|
| Back to top |
|
 |
fanatik
|
Posted: Tue, 27 Nov 2007, 7:19 pm Post subject: |
|
|
| 62 wrote: | | fanatik wrote: | | merhaba ben yenı uyeyım .bır sey sorcam ama lutfen cevap yazın yardıma ıhtıyacım var benım tavsanım daha 3 ay 3 haftalık ve gazete yıyor bır sey olurmu bıde champıon yemını yemıyo degısık bır tahıllı bı yem verıyorum yardım luyfenn |
Çok kolay bunun çözümü:
- Gazeteyi tuvaletine koyuyorsun herhalde. Gazetenin üzerine kokusuz talaş koy. Talaş petshoplarda satılıyot, ucuz birşey.
- İkinci olarak da, gazete yerine kemirebileceği karton koliler, kağıttan toplar, tuvalet kağıtları rulolarıının içindeki karton silindirler gibi şeyler koy etrafa bol bol.
- Üçüncü olarak da (kolay dedim ama epey şey çıktı ) tuz ihtiyacı olabilir, yine petshoplarda kemirgenler için satılan mineral taşlarından alırsan güzel olur
Suyunu vermeyi de unutma tabii. | ya beım tavsanım tuvalet kağıtları rulolarıının içindeki karton kolılerıde parcalayıp yıyo yardım edermısın lutfen korkuyorum bunlar zararlı olabılır bıde ben kafesının altına koyuyorum gazeteyı yardım pls |
|
| Back to top |
|
 |
gzmklc

|
Posted: Fri, 20 Jun 2008, 12:49 pm Post subject: |
|
|
Merhaba bende yaptım tavşanıma ama pek sevmedi nedense Birazcık aldı bıraktı sonra acaba yanlış mı yaptım ki?
 |
|
| Back to top |
|
 |
küboli

|
Posted: Sun, 22 Jun 2008, 4:38 pm Post subject: |
|
|
Her tavşanın damak tadı farklıdır. İnsanların olduğu gibi  |
|